tiistai 23. maaliskuuta 2021

Paska laki, Työllisyyden edistämisen kuntakokeilusta anettu laki 1269 / 2020 ...Shit Act, Act 1269/2020 on the Municipal Experiment for Employment Promotion ...Shit Act, Act 1269/2020 on the Municipal Experiment for Employment Promotion ...

 Posti toi ikävä kirjeen , työttömyyskorvauksen  ns. lisäpäivien  vaihtuminen taas typerään kunakokeiluun.  Tai ehkä se muuten ole typerä mutta porin työttömille se on .   Pääministeti Sanna Marin  SDP  esikuntineen  sen on päättänyt. .




Aiempi kokoemukseni aiemmasta Sipilän kuntakokeilusta ei ole mitenkään positiviin kun porin sosoiaalitädit siihen  kaikin mahdollisin uhkauksin  minut ajoi.  Loppu tulema oli etteivät porin sosialitädit  kuitenkaan löytäneet minulle kuntousttavantyön  suoritus paikaa, itse skin piti hakea etteivät korvaukset olsi katkenee.   18 kuukautta suoritin ensin kuntouttavaa työtä   1.typ sokeritauti ei kuitenkaan siitä parantunut Kuntouttavan työn loputtua oli vielä 6 kuukautta tyelämääntutustumiskoeilu.   Tänä aikan  ei porin kutoutavantyön vatuuhenkilö kertaakaan ottanut m inuun yhteyttä.  Olin silloin   59 vuotias  ja  edellisessä elämässä olin ollut 34 vuotta samalla työnantajalla  yhtäjaksoisesti  eli kyllä minulla työelämästä kokemusta oli.   se työ kuitenkin loppui kun sairastuin insuliinihoitoiseen sokeritautiin   josta seurasi se että  minut heitetiin töistä pois kuin kulunut työrukkanen .



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti